Călătoria către adevărata putere din tine

 

Suferim pentru că devenim captivi în închisoarea pe care singuri am creat-o...

 

 

 

Te simţi captiv în propria viaţă şi ai impresia că timpul trece în defavoarea ta, iar rezultatele tale sunt slabe sau lipsesc?

Ai simţit vreodată că eşti blocat în trecut, că nu te poţi bucura de prezent şi că progresul spre viitor este slab sau inexistent?

Eşti pregătit să îţi vindeci rănile şi suferinţele care te împiedică să fii tu însuţi, să lucrezi la adevărata cauză a problemelor tale aplicând un proces în care îţi arată pas cu pas ce ai de făcut?

Vrei să elimini convingerile negative, să îţi creşti încrederea în tine şi să fii motivat să-ţi îndeplineşti visurile tale?

 

 

 

Te judeci prea mult pentru ce ai trăit, pentru fiecare greşeală, rănile din trecut încă te dor, iar viaţa ta a devenit anxioasa, plină de frustrare şi regrete?

Ai încercat atâtea metode de dezvoltare personală, dar nu ai obţinut rezultatele dorite?

A venit timpul să porneşti în Călătoria către adevărata putere din tine!

 

Cumpără carteadoar 89 de lei + transport

 

De ce am scris cartea

 

 

Încă de mic am fost pasionat de psihologie şi dezvoltare personală. Am citit sute de cărţi, am urmărit multe ore de cursuri video şi am participat la zeci de cursuri. Am făcut asta ca să ajung să mă cunosc şi să am la îndemână uneltele prin care am reuşit să îmi transform viaţa. Asta m-a făcut să învăţ cum să îi ajut şi pe alţii să obţină rezultate şi aşa am devenit consilier dezvoltare personală.

Ceea ce am observat în toţi aceşti ani de când am ales acest drum al dezvoltării personale este că foarte puţini oameni te învaţă cum să aşezi toate aceste informaţii în viaţa ta şi cum să faci acele schimbări profunde şi durabile. Majoritatea lucrează la suprafaţă şi aşează o mulţime de informaţii peste un trecut dureros cu care încă nu te-ai împăcat şi automat că rezultatele sunt superficiale sau lipsesc. E ca şi cum ai construi o casă fără să ai o fundaţie solidă şi capabilă să ţină întreaga clădire.

De aici şi rezultatele de moment, iar mai apoi viaţa ta revine la normal.

Ai nevoie ca mai întâi să scoţi afară toate acele lucruri care nu îţi mai folosesc pentru a putea face loc acelora care contează cu adevărat.

Pentru că am înţeles că orice schimbare în lumea exterioară porneşte din interior şi pentru că am văzut cât de important este să îţi înţelegi trecutul, să îl accepţi, să te ierţi şi să te vindeci pentru a putea elibera din interiorul tău acea forţă incredibilă, am dat naştere cărţii „Călătoria către adevărata putere din tine”, singură carte axată pe TRECUT - PREZENT – VIITOR,  pentru că mai întâi să reuşeşti să te detaşezi de trecutul tău şi să construieşti o fundaţie solidă pe care să îţi aşezi prezentul şi viitorul.

Este un ghid puternic axat pe probleme reale ce conţine soluţii testate şi explicate în cel mai simplu mod pe care le poţi aplica imediat. Îţi arăt pas cu pas ce ai de făcut ca să obţii rezultate, fără abureli sau poveşti.

Este o lucrare complexă, în două volume, din care unul este dedicat în totalitate vindecării de trecut, de gânduri şi de convingeri negative, de experienţele timpurii din copilăria şi adolescenţa ta şi de toate acele obstacole ce te împiedică să mergi înainte şi să faci acele lucruri pe care le doreşti.

Ce ştiu încă de pe acum este că la sfârşitul celor două volume îţi vei creşte încrederea şi vei fi motivat să faci lucrurile pe care le amânai de atâta timp. Vei avea la îndemna o trusă de unelte de care puţini ştiu şi pe care aproape nimeni nu o foloseşte, dar a cărei putere este extraordinară.

Vei învăţa cum să îţi oferi singur toate acele nevoi pe care aşteptai ca cei din jur să ţi le satisfacă şi vei învăţa cum să te iubeşti necondiţionat, să te respecţi să te susţii şi să ai încredere în tine.

Vei prinde curajul de a fii tu însuţi, de a spune ce îţi doreşti şi de a merge în acea direcţie, fără să ai teamă că vei fi judecat de ceilalţi şi îţi vei construi o încredere solidă în forţele tale.

Te aştept alături de mine în Călătoria către adevărata putere din tine!

 

Despre autor

 

 

Numele meu este Florin Iacob, sunt consilier dezvoltare personală, autor şi blogger. Am scris 3 cărţi motivaţionale, am lucrat în consultanta 1 la 1 cu oamenii şi am lansat un curs online.

Sunt fondatorul comunităţii „Depăşeşte Limitele” cu peste 51.000 de aprecieri şi autorul blogului „Depăşeşte Limitele” cu peste 13.000 de abonaţi activi şi articole distribuite de mii de persoane, două din ele cu peste 50.000 de distribuiri.

Ajut în fiecare zi oamenii să găsească răspuns la cele mai întâlnite probleme dintr-o arie extinsă de domenii. Cred că fiecare om are în interiorul lui soluţiile la problemele prin care trece şi prin întrebări potrivite acestea vor ieşi la lumină.

Sunt aici să îţi arăt ca şi cele mai complicate lucruri, sunt în realitate simple!

 

Ce vei învăţa din cele două volume ?

 

 

 

 

 

 • Vei avea la îndemână cele mai puternice resurse astfel încât să îţi înţelegi şi să îţi ierţi trecutul convingându-l să îţi înapoieze puterea personală.
 • Vei învăţa cum să îţi observi gândurile, cum să le schimbi şi cum să distrugi convingeri limitative pe care le-ai dobândit de-a lungul timpului şi te-au ţinut departe de ceea ce îţi doreşti.
 • Vei face pace cu copilul interior şi vei învăţa cum să-ţi vindeci relaţia cu el astfel încât să nu mai chinuie adultul de astăzi.
 • Vei învăţa cum să te priveşti în oglindă cu admiraţie şi să fii mândru de tine.
 • Vei descoperi cum ai fost programat să fii o victimă şi cum ai fost minţit încă de la început că eşti prea mic să îţi îndeplineşti visurile.
 • Vei învăţa cum să-ţi vindeci rănile trecutului şi cum să te eliberezi pentru a-ţi atinge visurile.
 • Vei învăţa cum să îţi controlezi emoţiile şi cum să fii mai sigur pe tine în orice situaţie.
 • În timp ce alţii rămân blocaţi în trecut şi trăiesc toată viaţa acolo, tu vei învăţa cum să îţi iei puterea înapoi şi vei putea să îi ajuţi şi pe alţii să facă asta.

 

 • Vei prinde curajul de a fii tu însuţi, de a spune ce îţi doreşti şi de a merge în acea direcţie, fără să ai teamă că vei fi judecat de ceilalţi şi îţi vei construi o încredere solidă în forţele tale.
 • Vei învăţa cum să îţi dezvolţi motivaţia interioară astfel încât să nu mai depinzi de factori externi ce nu sunt în controlul tău, cum să fii disciplinat şi perseverent aplicând tehnici simple.
 • Vei afla cum să aplici în viaţa ta conceptul „Depăşeşte Limitele” şi cum am ajuns eu de la a privi viaţa cu scârbă la a mă bucura de fiecare clipă.
 • Vei afla cum scapi de teamă de a fi judecat şi respins de oameni şi vei putea să îţi construieşti relaţii solide bazate pe iubire necondiţionată, libertate şi încredere.
 • Vei învăţa cum să fii mai prezent în viaţa ta, cum să vezi ceea ce până acum îţi scapă şi cum să aranjezi cărămizile pentru un viitor fericit.
 • Vei învăţa cum să realizezi mai mult într-un timp mai scurt astfel încât să devii liber şi să salvezi timp preţios din viaţa ta folosind cele mai puternice metode de organizare şi productivitate.

 

Ce pierzi dacă nu comanzi cartea?

 

 • Nu vei conştientiza importanta rănilor din trecutul şi impactul lor asupra prezentului şi viitorului tău şi vei lăsa gândurile negative, emoţiile, îngrijorările şi frică să îţi guverneze întreaga viaţă.
 • Vei lucra în continuare la suprafaţă şi nu pe cauza reală a problemelor, iar asta îţi va garanta lipsa rezultatelor şi vei rămâne cu o stima de sine ştirbita de experienţele negative din viaţa ta.
 • Vei îngropa în interiorul tău o mulţime de visuri şi dorinţe şi asta de teamă că vei eşua sau că vei fi criticat, respins şi umilit de cei din jur.
 • Vei pierde timp preţios din viaţa ta, un timp în care vei încerca să aplici metode generale de dezvoltare, în loc să lucrezi cu un plan individual potrivit pentru nevoile tale.

 

Cumpără carteadoar 89 lei + transport

 

Ce spun cei care au citit cartea?

 

 

 


Coborâm de multe ori în trecutul meu, dar asta nu făcea decât să îmi amintească de momentele dificile prin care am trecut. Florin, în această carte, m-a ajutat să pătrund în trecutul meu şi să îmi extrag de acolo forţa şi puterea de care nici nu eram conştient. Cu toată această forţă, am învăţat cum să fiu mai încrezător, mai motivat şi mai prezent în viaţa mea. Toate uneltele pe care le găseşti în carte sunt exact ce ai nevoie ca să aduci o îmbunătăţire uriaşă celor mai importante domenii din viaţa ta.  Îţi recomand această carte dacă vrei să înveţi cum să faci într-un mod atât de simplu tot ce alţii fac foarte greu.


Florin

 

 


Te ajută să baţi palma cu trecutul tău şi să faci pace cu el pentru totdeauna. Înveţi cum să te ierţi, cum să elimini convingerile şi să ai curaj să îţi îndeplineşti visurile. Îţi arată pas cu pas ce să faci şi te trece prin o mulţime de emoţii, iar asta te face să simţi că trăieşti. Te ajută să îţi construieşti o viziune amplă şi o strategie pentru prezentul şi viitorul tău. Dacă îţi doreşti să te simţi mai încrezător în fiecare zi şi să obţii rezultate, îţi recomand această carte.


Ionut

 

 


Călătoria către adevărata putere din tine este cartea care are puterea de a schimba ceva în viața ta. Autorul cărții, aprinde flacăra felinarului și îl pune în mâinile tale, astfel ca drumul tău să se lumineze și să observi direcția spre care te îndrepți. Călătoria despre care se vorbește în titlu este un proces de descoperire și redescoperie a sinelui, pe parcursul timpului poate ai uitat cine ești și te-ai abătut de la drumul tău, aici afli sau redescoperi cine ești, care sunt scopurile tale și care este locul unde vrei sa ajungi. Viața este un amalgam de experiențe și interacțiuni, provocări, eșecuri sau succese, totul ține de tine și alegerile tale, Călătoria către adevărata putere din tine este cartea care te provoacă să lupți cu furtunile din viața ta și să ajungi la puterea ta interioară.


Marius

 

 

 

Garanţie 200% - Primeşti banii înapoi dacă nu eşti mulţumit în termen de 30 de zile

Dacă aplici informaţiile din carte, faci exerciţiile şi în termen de 30 de zile nu obţii rezultate, trimite-mi un e-mail cu dovada aplicării informaţiei şi îţi trimit banii înapoi fără nici o întrebare.

În plus, rămâi şi cu cartea şi bonusurile primite.

Îndrăznesc să fac această garanţie pentru că am încredere în ceea ce ofer.

 

 • Plată

  Plata se poate face online, cu card bancar prin serviciul MobilPay, transfer bancar sau ramburs la livrare

 • Livrare

  Curier rapid – Cost 29 lei (livrare la adresa în 24-48 de ore)

  Poşta Română – Cost 15 lei (ridicare de la oficiul poştal în 2-4 zile lucrătoare)

 • PDF

  Cărţile electronice vor fi livrate instant, oriunde în lume.

  Plată cu cardul, transfer bancar, Revolut, Western Union, PayPal, etc

 

 

 

 

 

 • Înveţi cum să îţi dezvolţi o motivaţie internă încât ea să nu depindă de ceilalţi oameni
 • Descoperi cele mai simple şi uşor de aplicat metode pentru a-ţi creşte încrederea în sine
 • Afli calea simplă prin care să te bucuri de fericire, chiar şi atunci când lucrurile merg dificil în viaţa ta
 • Descoperi cum să îţi aliniezi mintea, sufletul şi corpul astfel încât să te bucuri de armonie în viaţa ta

 

 • Un caiet practic ce te ajută să te menţii pe o direcţie bună şi îţi arată pas cu pas progresul pe care îl faci în această fascinantă călătorie către adevărata putere din tine.
 • Te ajută să îţi consolidezi informaţiile acumulate şi să faci schimbări de durată în viaţa ta.
 • Te ajută să îţi aminteşti rapid, după un timp, etapele principale din Călătoria către adevărata putere din tine

 

Alege unul din pachetele de mai jos:

 

Doar cărţi
89 lei
 • Călătoria către adevărata putere din tine - Volumul 1 - în format tipărit
 • Călătoria către adevărata putere din tine - Volumul 2 - în format tipărit
 • + taxa de livrare
Cumpără acum

*Număr limitat de exemplare

 

 

shadow-ornament

 

Dacă te pot ajuta cu detalii suplimentare sau vrei să comanzi telefonic, sună la numărul  0735.069.618.

E-mail: contact@depasestelimitele.com

Eu sau colega mea suntem gata să te ajutăm.