Regăsirea încrederii în sine

Cum să descoperi, creşti şi menţii o puternică încredere în forţele proprii.

Cum să eviţi suferinţa când eşti umilit şi criticat de cei din jur şi să treci cu bine peste fiecare obstacol.

Una din puţinele cărţi care te ajută să dezvolţi din interiorul tău o puternică încredere în forţele tale.

 

Cumpără carteadoar 49 de lei + transport

 

De ce am scris această carte?

 

 

Toată viaţa mea a fost dominată de frică. Primele mele amintiri sunt legate de frica pe care am trăit-o când urma să fiu operat, la doar 3 ani şi jumătate. După ce am trecut cu bine, m-am confruntat din nou cu frica.
Îmi era frică de părinţi, de copiii mai mari din cartier, de oamenii din jur şi stăteam retras alături de un prieten sau doi. În adolescenţă îmi era teamă de colegi, de profesori şi, în general, de orice om cu care interacţionam şi asta m-a făcut din nou să fiu mai retras şi să îmi dezvolt o fobie socială extrem de puternică.

Pe la 19 ani, ca şi cum nu era suficient tot ce am îndurat până atunci, am dezvoltat şi o frică foarte puternică de spaţii deschise şi atacurile de panică mă ţineau captiv în casă, iar viaţa mea devenise un calvar.
Stăteam şi plângeam în fiecare zi şi aş fi dat orice doar că aceste stări să dispară, să pot să mă bucur, să simt că trăiesc şi viaţa mea să nu depindă de frică.
Eram judecat, criticat şi neînţeles de cei din jur şi deşi îmi doream atât de mult să fiu în mijlocul oamenilor, să mă bucur că orice adolescent de acea perioadă frumoasă, eu îmi trăiam viaţa stăpânit de frică.

 

Îmi ascundeam durerea şi sufeream în tăcere pentru că îmi era teamă să spun cu ce mă confrunt. Îmi era teamă să nu fiu judecat şi respins de ceilalţi pentru că ani la rând păţisem asta. Orice decizie luăm, mă gândeam mai întâi dacă va fi acceptată de oameni şi devenisem doar o umbră a celorlalţi. Simţeam cum mor pe dinăuntru în fiecare zi şi aveam o viaţă oribilă.
Trebuia să schimb ceva în viaţa mea şi după ce am epuizat toate şansele ca anumite persoane din exterior să mă ajute m-am reîntors la mine, mi-am zis că sunt singurul care mă pot scoate din această situaţie şi îmi pot schimba viaţa.

Nu ştiam cum, dar simţeam că este posibil şi acest gând m-a făcut să merg înainte! Ştiam că dacă nu am să fac nimic să ies din starea asta, voi rămâne toată viaţa captiv în casă, voi pierde controlul asupra vieţii şi alţii vor decide în continuare soarta vieţii mele, iar eu nu îmi doream asta...
Dacă nu decizi să te eliberezi din mâinile celorlalţi, vei ajunge să fii condus în totalitate de ei, aşa că un sclav...

 

Am citit tot ce am prins în mână în materie de cărţi care te învaţă cum să-ţi creşti încrederea în tine pentru că asta îmi doream să am încrederea că voi reuşi să fac ceea ce mi-am propus, însă ce am observat a fost faptul că majoritatea acestor cărţi oferă doar soluţii de suprafaţă, te învaţă ce să faci la un nivel superficial şi deşi, poate pentru ceva timp îţi creşte încrederea în tine, peste o perioadă te reîntorci de acolo de unde ai plecat...iar asta se întâmplă pentru că nu merge direct la sursa problemei. Acest lucru mi-a adus încă o frustrare în plus.

Nu îmi voi găsi liniştea până când nu voi găsi o soluţie...

Pentru că visul meu a fost, este şi va fi să mă ocup de dezvoltare personală că să pot să ajut oamenii, trebuia să găsesc o soluţie la această problemă care mi-a mâncat ani frumoşi din viaţă, să înţeleg care sunt temerile omului care nu are încredere în el şi să îl ajut să-şi dezvolte din interior încrederea, să aibă curajul să meargă dincolo de frică pentru a regăsi persoană puternică din interiorul lui şi pentru a-şi elibera viaţa din mâinile celorlalţi.

Aşa s-a născut cartea „Regăsirea Încrederii În Sine” prin care îţi demonstrez că oricât de mult ai căuta în afara ta pentru a îţi creşte încrederea în tine, soluţia va fi mereu în interior. A fost mereu acolo însă tu ai fost prea ocupat să-i asculţi pe cei care îţi spuneau că ai nevoie să faci sau să cauţi ceva în exteriorul tău.
Ai fost prea ocupat să te laşi influenţat de dorinţele celorlalţi, să faci altora pe plac în timp ce ai uitat de tine, de viaţa ta şi de ce anume îţi doreşti.

Regăsirea Încrederii În Sine” este una din puţinele carte care te învaţă să descoperi resursele interioare care te ajută să creşti şi să menţii la cote înalte o puternică încredere în forţele proprii pentru a elimina frică de părerea şi influenţa celorlalţi şi a te elibera din mâinile lor.

Nu credeam că o să vină ziua în care voi putea să mă bucur şi să fiu recunoscător pentru tot ceea s-a întâmplat în trecutul meu, pentru ceea ce eu am numit „calvarul vieţii mele” şi totuşi s-a întâmplat şi acum sunt un alt om, un om fericit care se bucură de viaţă aşa cum este ea.

Sunt un om liber şi fericit ce poate să împărtăşească experienţa lui celor care au nevoie de această eliberare şi vor să obţină mai multă încredere în sine, pentru a-şi urma visurile şi dorinţele fără teamă de a fi judecat, criticat sau respins de cei din jur.
Te aştept alături de mine să identifici care sunt demonii care ţi-au distrus încrederea în sine şi să regăseşti persoană puternică din interiorul tău.

 

Despre autor

 

 

Numele meu este Florin Iacob, sunt consilier dezvoltare personală, autor şi blogger. Am scris 3 cărţi motivaţionale, am lucrat în consultanta 1 la 1 cu oamenii şi am lansat un curs online.

Sunt fondatorul comunităţii „Depăşeşte Limitele” cu peste 51.000 de aprecieri şi autorul blogului „Depăşeşte Limitele” cu peste 13.000 de abonaţi activi şi articole distribuite de mii de persoane, două din ele cu peste 50.000 de distribuiri.

Ajut în fiecare zi oamenii să găsească răspuns la cele mai întâlnite probleme dintr-o arie extinsă de domenii. Cred că fiecare om are în interiorul lui soluţiile la problemele prin care trece şi prin întrebări potrivite acestea vor ieşi la lumină.

Sunt aici să îţi arăt ca şi cele mai complicate lucruri, sunt în realitate simple!

 

Cu ce te ajută cartea?

 

Ce pierzi dacă nu comanzi cartea?

 

 

 • Nu vei ştii cum să te eliberezi de sub stăpânirea fricii şi să regăseşti bucuria de a trăi tot ce îţi oferă viaţa
 • Nu vei afla cum să-ţi recapeţi puterea interioară pe care ai predat-o celor care acum îţi controlează viaţă şi vei rămâne în continuare dominat de ei
 • Nu vei ştii care sunt resursele de care ai nevoie în acest moment pentru a valorifica încrederea care se afla deja în tine
 • Nu vei afla care sunt acele obiective care îţi amplifică şi mai mult încrederea în forţele tale şi secretul care te ajută să reuşeşti ce îţi propui
 • Nu vei ştii o metodă extrem de simplă, dar sigură prin care să menţii încrederea la cote înalte pentru mult timp, chiar şi atunci când dai de greu
 • Nu vei afla cum folosesc oamenii bogaţi încrederea de sine pentru a atrage mai multă abundenţă în viaţa lor

 

Cumpără carteadoar 49 de lei + transport

 

Ce spun cei care au citit cartea?

 

O carte simplă, dar foarte valoroasă. Îmbina în ea atât parte teoretică, dar şi exerciţii care să te ajute să obţii rezultate. Pe mine m-a ajutat să centrez toată puterea către mine şi astfel am reuşit să îmi regăsesc încrederea pierdută. Mulţumesc!!

- Mirela Stoian

M-a ajutat să îmi iau viaţa din mâinile celorlalţi şi să deţin în sfârşit controlul. M-a făcut să prind încredere în mine şi să realizez că eu sunt singurul responsabil. Acum, când am înţeles asta, am reuşit să pun osul la treabă şi am obţinut lucruri care credeam că depind de alţii. Am renăscut şi m-am regăsit. Recomand tuturor această carte!

- Marian Ghimbaşu

 

Garanţie 200% - Primeşti banii înapoi dacă nu eşti mulţumit în termen de 30 de zile

Dacă aplici informaţiile din carte, faci exerciţiile şi în termen de 30 de zile nu obţii rezultate, trimite-mi un e-mail cu dovada aplicării informaţiei şi îţi trimit banii înapoi fără nici o întrebare.

În plus, rămâi şi cu cartea şi bonusurile primite.

Îndrăznesc să fac această garanţie pentru că am încredere în ceea ce ofer.

 

 • Plată

  Plata se poate face online, cu card bancar prin serviciul MobilPay, transfer bancar sau ramburs la livrare. Poţi alege să plăteşti în avans sau în momentul în care ridici coletul.

 • Livrare

  Curier rapid – Cost 29 lei (livrare la adresa în 24-48 de ore)

  Poşta Română – Cost 15 lei (ridicare de la oficiul poştal în 2-4 zile lucrătoare)

 • PDF

  Cărţile electronice vor fi livrate instant, oriunde în lume.

  Plată cu cardul, transfer bancar, Revolut, Western Union, PayPal, etc

 

Ce primeşti la pachetul complet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Află care sunt cele 9 obiceiuri puternice pentru a privi viaţa cu încredere pe care, dacă le aplici, te asigură că începi fiecare zi din viaţa ta într-o manieră pozitivă.
 • Alături de carte, acest ebook te ajută să maximizezi procesul de creştere şi consolidare a încrederii în sine şi să scoţi din interiorul tău puterea pe care poate nu ai folosit-o niciodată.
 • Înveţi cum să obţii mai uşor rezultate vizibile în viaţa ta.

 

 • Înveţi printr-o poveste emoţionantă că un eveniment pe care îl poţi considera accident ascunde cea mai puternică lecţie pentru evoluţia ta.
 • Descoperi că lucrurile nu sunt aşa grele precum par atunci când aplici o reţetă care funcţionează şi pe care o poţi aplica în situaţiile neprevăzute care apar în viaţa ta
 • Ai la îndemână un plan concret, simplu şi uşor de aplicat, în 4 paşi prin care te poţi reinventa ori de câte ori viaţa o impune.

 

 • Te ajută să conştientizezi că poţi să te diferenţiezi de alţii folosind puterea interioară pe care mult o ţin amorţită
 • Vei descoperi cine eşti tu, acea unicitate care te va face ajuta să faci un pas în faţă şi să păstrezi lângă tine doar acei oameni care îţi amplifică puterea.
 • Vei învăţa cum să îţi construieşti o viaţă în care tu să îţi impui propriile reguli spărgând astfel convingeri ale societăţii în a căror vrajă stau majoritatea.

 

 • Am selectat 20 ritualuri pe care eu le folosesc de mai mult timp şi care mă ajută de fiecare dată să obţin tot ce îmi propun
 • Te provoc şi pe tine pentru o perioadă de 20 de zile în care să aplici ritualurile din acest material şi doar să observi felul şi rapiditatea cu care viaţa ta începe să ia o nouă întorsătură.
 • Învaţă cum să obţii o viaţă mai armonioasă, mai productivă şi mai mult timp pe care să îl petreci cu cei dragi.

 

Alege unul din pachetele de mai jos

 

Doar cartea
49 lei
 • Regăsirea încrederii în sine - Carte tipărită
 • + taxa de transport
Cumpără acum
Pachet complet
79 lei
 • Regăsirea încrederii în sine - Carte tipărită
 • Te provoc pentru 20 de zile de creştere şi învăţare - Carte electronică (format pdf)
 • 9 obiceiuri zilnice pentru a privi viaţa cu încredere - Carte electronică (format pdf)
 • 7 atitudini pentru a evada rapid dintre cei prinşi în mediocritatea vieţii - Carte electronică (format pdf)
 • 4 paşi pentru a transforma radical cel mai dureros aspect din viaţa ta - Carte electronică (format pdf)
 • + taxa de transport
Cumpără acum
Pachet electronic - Livrare instantă oriunde în lume
49 Lei
 • Regăsirea încrederii în sine - Carte electronică (format pdf)
 • Te provoc pentru 20 de zile de creştere şi învăţare - Carte electronică (format pdf)
 • 9 obiceiuri zilnice pentru a privi viaţa cu încredere - Carte electronică (format pdf)
 • 7 atitudini pentru a evada rapid dintre cei prinşi în mediocritatea vieţii - Carte electronică (format pdf)
 • 4 paşi pentru a transforma radical cel mai dureros aspect din viaţa ta - Carte electronică (format pdf)
Cumpără acum

 

shadow-ornament

 

Dacă te pot ajuta cu detalii suplimentare sau vrei să comanzi telefonic, sună la numărul  0735.069.618.

E-mail: contact@depasestelimitele.com

Eu sau colega mea suntem gata să te ajutăm.