Călătoria către adevărata putere din tine

Te simţi captiv în propria viaţă şi ai impresia că timpul trece în defavoarea ta, iar rezultatele tale sunt slabe sau lipsesc?

Ai simţit vreodată că eşti blocat în trecut, că nu te poţi bucura de prezent şi că progresul spre viitor este slab sau inexistent?

Eşti pregătit să îţi vindeci rănile şi suferinţele care te împiedică să fii tu însuţi, să lucrezi la adevărata cauză a problemelor tale aplicând un proces în care îţi arată pas cu pas ce ai de făcut?

Vrei să elimini convingerile negative, să îţi creşti încrederea în tine şi să fii motivat să-ţi îndeplineşti visurile tale?

Te judeci prea mult pentru ce ai trăit, pentru fiecare greşeală, rănile din trecut încă te dor, iar viaţa ta a devenit anxioasa, plină de frustrare şi regrete?

Ai încercat atâtea metode de dezvoltare personală, dar nu ai obţinut rezultatele dorite?

A venit timpul să porneşti în Călătoria către adevărata putere din tine!

1
Pagini
1
Capitole
+ 1
CĂRŢI VÂNDUTE

De ce am scris cartea

Încă de mic am fost pasionat de psihologie şi dezvoltare personală. Am citit sute de cărţi, am urmărit multe ore de cursuri video şi am participat la zeci de cursuri. Am făcut asta ca să ajung să mă cunosc şi să am la îndemână uneltele prin care am reuşit să îmi transform viaţa. Asta m-a făcut să învăţ cum să îi ajut şi pe alţii să obţină rezultate şi aşa am devenit consilier dezvoltare personală.

Ceea ce am observat în toţi aceşti ani de când am ales acest drum al dezvoltării personale este că foarte puţini oameni te învaţă cum să aşezi toate aceste informaţii în viaţa ta şi cum să faci acele schimbări profunde şi durabile. Majoritatea lucrează la suprafaţă şi aşează o mulţime de informaţii peste un trecut dureros cu care încă nu te-ai împăcat şi automat că rezultatele sunt superficiale sau lipsesc. E ca şi cum ai construi o casă fără să ai o fundaţie solidă şi capabilă să ţină întreaga clădire.

De aici şi rezultatele de moment, iar mai apoi viaţa ta revine la normal.

Ai nevoie ca mai întâi să scoţi afară toate acele lucruri care nu îţi mai folosesc pentru a putea face loc acelora care contează cu adevărat.

Pentru că am înţeles că orice schimbare în lumea exterioară porneşte din interior şi pentru că am văzut cât de important este să îţi înţelegi trecutul, să îl accepţi, să te ierţi şi să te vindeci pentru a putea elibera din interiorul tău acea forţă incredibilă, am dat naştere cărţii „Călătoria către adevărata putere din tine”, singură carte axată pe TRECUT – PREZENT – VIITOR,  pentru că mai întâi să reuşeşti să te detaşezi de trecutul tău şi să construieşti o fundaţie solidă pe care să îţi aşezi prezentul şi viitorul.

Este un ghid puternic axat pe probleme reale ce conţine soluţii testate şi explicate în cel mai simplu mod pe care le poţi aplica imediat. Îţi arăt pas cu pas ce ai de făcut ca să obţii rezultate, fără abureli sau poveşti.

Este o lucrare complexă, în două volume, din care unul este dedicat în totalitate vindecării de trecut, de gânduri şi de convingeri negative, de experienţele timpurii din copilăria şi adolescenţa ta şi de toate acele obstacole ce te împiedică să mergi înainte şi să faci acele lucruri pe care le doreşti.

Ce ştiu încă de pe acum este că la sfârşitul celor două volume îţi vei creşte încrederea şi vei fi motivat să faci lucrurile pe care le amânai de atâta timp. Vei avea la îndemna o trusă de unelte de care puţini ştiu şi pe care aproape nimeni nu o foloseşte, dar a cărei putere este extraordinară.

Vei învăţa cum să îţi oferi singur toate acele nevoi pe care aşteptai ca cei din jur să ţi le satisfacă şi vei învăţa cum să te iubeşti necondiţionat, să te respecţi să te susţii şi să ai încredere în tine.

Vei prinde curajul de a fii tu însuţi, de a spune ce îţi doreşti şi de a merge în acea direcţie, fără să ai teamă că vei fi judecat de ceilalţi şi îţi vei construi o încredere solidă în forţele tale.

Te aştept alături de mine în Călătoria către adevărata putere din tine!

Despre
autor

Numele meu este Florin Iacob, sunt consilier dezvoltare personală, autor şi blogger. Am scris 3 cărţi motivaţionale, am lucrat în consultanţă 1 la 1 cu oamenii şi am lansat un curs online.

Sunt fondatorul comunităţii „Depăşeşte Limitele” cu peste 51.000 de aprecieri şi autorul blogului „Depăşeşte Limitele” cu peste 13.000 de abonaţi activi şi articole distribuite de mii de persoane, două din ele cu peste 50.000 de distribuiri.

Ajut în fiecare zi oamenii să găsească răspuns la cele mai întâlnite probleme dintr-o arie extinsă de domenii. Sunt aici să îţi arăt ca şi cele mai complicate lucruri, sunt în realitate simple!

Sunt gata să te ajut să descoperi piesele puzzle-ului tău.

Ce obţii din carte​

Detaşare de trecut

Vei avea la îndemână tehnici şi resurse concrete astfel încât să înţelegi şi să îţi ierţi trecutul convingându-l să îţi înapoieze puterea personală.

Vindeci copilul interior

Vei face pace cu copilul interior şi vei învăţa cum să-ţi vindeci relaţia cu el astfel încât să nu mai chinuie adultul de astăzi şi să poţi fi fericit.

Scapi de frică

Înveţi cum să elimini fricile tale, anxietatea de ani de zile şi cum să prinzi acea doză de curaj care te ajută să te simţi mai bine şi să-ţi realizezi obiectivele.

Redobândeşti puterea

În timp ce alţii rămân blocaţi în trecut şi trăiesc toată viaţa acolo, tu vei învăţa cum să îţi iei puterea înapoi şi vei putea să îi ajuţi şi pe alţii să facă asta.

Înveţi să fii prezent

Vei învăţa cum să fii mai prezent în viaţa ta, cum să vezi ceea ce până acum îţi scapă şi cum să aranjezi cărămizile pentru un viitor fericit.

Transformi viaţa

Parcurgi o călătorie extraordinară, te detasezi de trecut, de temerile viitorului şi inveti cum să trăieşti fericit în prezent şi cum să te bucuri.

Prinzi curaj

Vei prinde curajul de a fii tu însuţi, de a spune ce îţi doreşti şi de a merge în acea direcţie, fără să ai teamă că vei fi judecat de ceilalţi şi îţi vei construi o încredere solidă în forţele tale.

Devii motivat

Iţi dezvolţi motivaţia interioară astfel încât să nu mai depinzi de factori externi care nu sunt în controlul tău, cum să fii disciplinat şi perseverent aplicând tehnici simple.

Elimini gânduri negative

Vei învăţa cum să îţi observi gândurile, cum să le schimbi şi cum să distrugi convingeri limitative pe care le-ai dobândit de-a lungul timpului şi te-au ţinut departe de ceea ce îţi doreşti.

Prinzi încredere în tine

Vei învăţa cum să fii stăpân pe tine în orice situaţie, să te priveşti în oglindă cu admiraţie şi să fii mândru de tine.

Relaţii armonioase

Vei afla cum scapi de teama de a fi judecat şi respins de oameni şi vei putea să îţi construieşti relaţii solide bazate pe iubire necondiţionată, libertate şi încredere.

Devii mai productiv

Vei învăţa cum să realizezi mai mult într-un timp mai scurt astfel încât să devii liber şi să salvezi timp preţios din viaţa ta folosind cele mai puternice metode de organizare şi productivitate.

Ce pierzi dacă nu comanzi cartea

Vei pierde şansa de a aplica în viaţa ta o formulă testată, rapidă şi care oferă soluţii reale şi tesate pe cele mai arzătoare probleme ale oamenilor.

Vei îngropa în interiorul tău o mulţime de visuri şi dorinţe şi asta de teamă că vei eşua sau că vei fi criticat, respins şi umilit de cei din jur.

Vei continua să trăieşti în trecut şi vei rămâne blocat în situaţii şi experienţe sau vei sta prea mult în iluzia viitorului tău şi vei rata şansa de a fi fericit în prezent.

Nu vei conştientiza importanta rănilor din trecutul şi impactul lor asupra prezentului şi viitorului tău şi vei lăsa gândurile negative, emoţiile, îngrijorările şi frica să îţi guverneze întreaga viaţă.

Vei pierde timp preţios din viaţa ta, un timp în care vei încerca să aplici metode generale de dezvoltare, în loc să lucrezi cu un plan individual potrivit pentru nevoile tale.

Vei lucra doar la suprafaţă şi nu pe cauza reală a problemelor, iar asta îţi va garanta lipsa rezultatelor şi vei rămâne cu o stimă de sine ştirbită de experienţele negative din viaţa ta.

Ce spun cei care au citit cartea

Ce primeşti la pachetul complet

Înveţi cum să îţi dezvolţi o motivaţie internă încât ea să nu depindă de ceilalţi oameni

Descoperi cele mai simple şi uşor de aplicat metode pentru a-ţi creşte încrederea în sine

Afli calea simplă prin care să te bucuri de fericire, chiar şi atunci când lucrurile merg dificil în viaţa ta

 

Un caiet practic ce te ajută să te menţii pe o direcţie bună şi îţi arată pas cu pas progresul pe care îl faci în Călătoria către adevărata putere din tine.

Te ajută să îţi consolidezi informaţiile acumulate şi să faci schimbări de durată în viaţa ta.

Te ajută să îţi aminteşti rapid, după un timp, etapele principale din Călătoria către adevărata putere din tine

Plată

Plata se poate face online, cu card bancar prin serviciul PayLike, transfer bancar sau ramburs la livrare. Poţi alege să plăteşti în avans sau în momentul în care ridici coletul.

Livrare

Curier rapid – Cost 29 lei (livrare la adresa în 24-48 de ore) Poşta Română – Cost 15 lei (ridicare de la oficiul poştal în 2-4 zile lucrătoare)

Garanţie 100%

Primeşti banii înapoi, fara nicio intrebare, in termen de 30 de zile, dacă nu eşti mulţumit. În plus, rămâi şi cu bonusurile primite. Îndrăznesc să fac această garanţie pentru că am încredere în ceea ce ofer.

Alege pachetul

Doar cărţi

89 lei
 • Călătoria către adevărata putere din tine - Volumul 1 - în format tipărit
 • Călătoria către adevărata putere din tine - Volumul 2 - în format tipărit
 • + Taxa de transport

Complet

118 lei
 • Călătoria către adevărata putere din tine - Volumul 1 - în format tipărit
 • Călătoria către adevărata putere din tine - Volumul 2 - în format tipărit
 • Cartea electronică - Motivaţie, Încredere în sine şi Fericire - în format electronic (pdf)
 • Jurnalul de călătorie - în format electronic (pdf)
 • + Taxa de transport

Electronic

89 lei
 • Călătoria către adevărata putere din tine - Volumul 1 - în format electronic
 • Călătoria către adevărata putere din tine - Volumul 2 - în format electronic
 • Cartea electronică - Motivaţie, Încredere în sine şi Fericire - în format electronic (pdf)
 • Jurnalul de călătorie - în format electronic (pdf)
Recomandat

Dacă te pot ajuta cu detalii suplimentare sau vrei să comanzi telefonic, sună la numărul  0731.433.495.

E-mail: contact@depasestelimitele.com

Eu sau colega mea suntem gata să te ajutăm.