Numele meu este Florin Iacob, am 29 de ani, sunt consilier dezvoltare personala, blogger, visator, fondator al comunitatii si blogului „Depaseste Limitele”, autor de carte motivationala cu 3 carti publicate pana in prezent si sunt licentiat in management. Am scris cartile:

Regasirea increderii in sine - publicata in 2016

"Semintele unei vieti traite la adevaratul potential" publicata in 2015

Calatoria catre adevarata putere din tine”, publicata in 2015

Am reusit sa strang o adevarata comunitate de oameni dornici sa-si depaseasca limitele, sa se cunoasca mai bine si sa evolueze constant.

Tot continutul pe care il ofer pe blog este foarte apreciat de zeci de mii de oameni si in fiecare zi ofer pe pagina de Facebook doza zilnica de motivatie si optimismul de care oamenii au nevoie.

Sunt cunoscut ca si tanarul care reuseste rapid sa inspire si sa motiveze oamenii. Sunt pasionat inca de mic de psihologie, dezvoltare personala si de tot ce are legatura cu latura umana.

Iubesc acest domeniu si reprezinta o parte importanta din viata mea.

Cartile motivationale si cele de dezvoltare personala au fost singurele ce imi captau atentia inca de mic si singurele pe care le citeam fara incetare pentru ca simteam ca aici se ascunde vocatia mea. Nu imi placeau acele lecturi "obligatorii" de la scoala si preferam in schimb sa citesc doar carti din domeniu in care eram fascinant.

In carti gaseam speranta, raspunsul la anumite intrebari ce imi macinau sufletul, solutii la experientele prin care treceam si cu ajutorul lor am inceput sa fac schimbari importante in viata mea.

Am invatat sa lucrez cu mine, sa primesc cu bucurie in viata mea orice imi este dat, sa ma bucur chiar si de momentele mai putin placute si sa fiu recunoscator pentru tot ce mi se intampla.

Stiu ca tot ce mi se intampla este spre binele meu.

Lucrez la dezvoltare personala in fiecare zi si vreau sa impartasesc din experientele mele si altora si chiar daca sunt atat de tanar, am invatat multe lectii ce ii pot ajuta si motiva pe ceilalti si acest lucru este sustinut prin multe mesaje pe care le primesc periodic.

Am invatat o multime de lucruri de la oamenii din preajma mea, de la toti cu care am interactionat si am invatat sa privesc fiecare om din mai multe perspective si asta mi-a adus un mare avantaj.

Misiunea mea este aceea de a te ajuta sa iti cunosti propriul potential, sa te incurajez sa crezi in tine si sa te descoperi.

Imi doresc sa te ajut sa ai o viata cu mult mai buna decat o aveai inainte, sa scapi de vechile conditionari ale trecutului, sa prinzi mai multa incredere in tine, sa iti descoperi si sa iti urmezi pasiunea.

Vreau sa te ajut sa urci pe o treapta superioara a vietii tale, sa traiesti fericit si increzator in fortele proprii, sa iti fixezi obiective pe care sa le realizezi si sa contribuim impreuna la misiunea noastra a tuturor, aceea de a face lumea mai buna.

Vreau sa iti impartasesc din experenta mea de viata, metodele prin care am resusit sa ma schimb complet si sa traiesc o viata cu mult mai buna.banner dr 1

Ti-am pregatit si un cadou important si o invitatie, asa ca citeste pana la capat.

Iubesc oamenii de calitate si persoanele de la care putem invata lucruri minunate si abia astept sa invat de la tine, pentru ca fiecare om reprezinta o carte din care putem invata o multime de lucruri bune.

Vreau sa fiu prietenul tau de nadejde ce te ia de mana si porneste alaturi de tine intr-o minunata calatorie la sfarsitul careia vei observa o noua persoana, mai puternica, mai increzatoare si mai fericita.

Lasa-ma sa merg impreuna cu tine!

Nimic nu este intamplator si faptul ca m-ai intalnit este cu siguranta un lucru bun atat pentru mine, cat si pentru tine.

Hai ca impreuna sa ducem viata ta la un alt nivel!

As vrea sa iti insusesti urmatorul motto:

"Daca altii pot, atunci pot si eu!"

Ma bucur enorm ca ne-am intalnit!

Daca vrei sa imi scrii, ma gasesti pe:

E-mail:  contact@depasestelimitele.com Facebook: https://www.facebook.com/depasestelimitele

Vezi mai jos ce spun oamenii despre comunitatea "Depaseste Limitele" dar si despre mine:

Inscrie-te pe Depaseste Limitele, mai jos, si vei putea descarca materialul gratuit

privacy Email-ul tau este secretul nostru

Da! Imi doresc chiar acum sa ma inscriu in aceasta comunitate si sa primesc si materialul gratuit

privacy Email-ul tau este secretul nostru

arrow

Asigura-te ca incepi fiecare zi motivat si increzator in fortele tale.

Urmareste-ma pe pagina de Facebook unde iti ofer in fiecare zi doza de inspiratie de care ai nevoie.