Descarcă PDF-ul GRATUIT şi descoperă...

"Metoda uşoară prin care am ajuns să-mi controlez atacurile de panică şi anxietatea după ce timp de 5 ani de zile am fost captiv în propria casă"

Eu sunt Florin Iacob şi timp de 10 ani de zile m-am luptat zi de zi cu atacurile de panică şi anxietatea. Tot de 10 ani am început o muncă titanică de documentare şi învăţare despre frici şi atacuri de panică.

Vreau să împărtăşesc cu tine tot ce m-a ajutat în această perioadă să controlez şi chiar să elimin atacurile de panică şi anxietatea.

Ce inveti din materialul gratuit:

  • Care sunt cauzele fricii tale şi ce beneficii uriaşe există în spatele acestei situaţii chinuitoare cu care te confrunţi
  • Cum să închei acea etapă dureroasă în care frica a pus stăpânire pe tine şi cum să începi să te bucuri cu adevărat de viaţă
  • Care sunt declanşatorii care au dus la apariţia fricii şi atacurilor de panică şi înveţi cum să îi eviţi pe viitor
  • Un truc simplu care te ajută să învingi atacurile de panică + o metodă certificată ştiinţific şi folosită cu succes de cei care s-au vindecat

Ai prieteni care vor să scape de frică pe gratis? Recomandă-le acest material.

Lasă-ţi adresa de e-mail si primeşti imediat materialul

.

În timp ce alţii, cuprinşi de frică, urmează metodele clasice şi învechite de tratament, încercând să elimine frica, tu înveţi rapid cum să te eliberezi de sub stăpânirea ei.

Află chiar acum metoda simplă prin care reduci şi chiar înlături atacurile de panică şi anxietatea.

Vei avea la îndemână o resursă prin care te eliberezi de mai multe tipuri de frică: fobie socială, frică de necunoscut, frică de spaţii închise, deschise, fobii specifice etc.

Îţi pun la dispoziţie întrebări prin care slăbeşti puterea fricilor tale astfel încât ele să îşi reducă din intensitate, iar tu să poţi să faci lucrurile de care până acum te temeai.

Ce câştigi imediat după ce descarci materialul

  • Înveţi cum să te detaşezi de teama care pune stăpânire pe tine şi cum să îţi dezvolţi curajul
  • O resursă rapidă şi eficientă pe care să o foloseşti atunci când apar atacurile de panică sau anxietatea
  • Identifici modul în care te autosabotezi şi îţi întreţii mecanismele fricii, astfel încât ajungi să îţi faci rău singur
  • Înveţi cum să îţi recadrezi modul în care simţi frica în corp astfel încât noul peisaj emoţional să împiedice apariţia fricii
  • Faci diferenţa între frica normală, cea care te protejează şi atacurile de panică, iar asta îţi va aduce mai multă înţelegere, putere personală şi eliberare

Eu sunt Florin Iacob şi sunt expert în frică!

Nu sunt un profesor renumit, ci un om care a experimentat frica excesivă cât pentru mai multe vieţi.

Primele amintiri pe care le am sunt legate de frică...

De-a lungul timpului am experimentat foarte puternic tot felul de frici care mi-au marcat viaţa şi mi-au îngropat visurile.. de la frică de moarte, teamă de a-i pierde pe cei dragi, teamă de singurătate, teamă de respingere, la fobie socială puternică, teamă de înălţimi, teamă de spaţii deschise, frica de frică, de atacuri de panică şi anxietate generalizată...

Toate astea m-au transformat într-un antisocial şi m-au ţinut captiv în casa vreme de câţiva ani...

Ani la rând am avut atacuri de panică zilnice şi profunde şi îmi era extrem de dificil să fac acţiuni simple, cum ar fi să duc gunoiul. Ajunsesem să nu mai pot trece strada din cauza fricii şi a atacurilor de panică!

Am căzut în depresie şi m-am resemnat cu viaţa de rahat pe care o aveam. Eram neputincios în faţa unui duşman invizibil, dar care avea grijă să toace orice bucăţică de speranţă din corpul, mintea şi sufletul meu.

Mă simţeam singur şi chiar dacă am cerut ajutor specializat, tot simţeam că nu eram pe deplin înţeles. Aveam impresia că sunt singurul care trece prin stările astea şi îmi era frică să nu înnebunesc.

În tot acest timp în care am încercat tot felul de metode ca să scap de frică, am studiat şi aplicat tot ce ţine de lupta împotriva fricii şi am dobândit experienţă mare în înţelegerea şi gestionarea ei.

Am mers la cursuri, am făcut tot felul de specializări, am abordat din perspective diferite problema. Mi-am propus să fiu între timp autodidact, aşa că am cules sute de tehnici şi exerciţii şi le-am aplicat în viaţa mea. Unele m-au ajutat enorm, altele deloc.

Astfel, trăind cu frică, am devenit foarte empatic cu cei care se lupta cu aceasta şi mi-am dezvoltat capacitatea de a înţelege cu adevărat oamenii. Trăind şi experimentând frică la un nivel atât de profund, ştiu şi înţeleg ce te ajută şi ce nu şi am descoperit ceea ce funcţionează cu adevărat.

Pornind de la propria frustrare în care am pierdut ani de zile aplicând ce nu funcţionează, cheltuind mii de euro încercând să mă vindec, vreau să îţi ofer o tehnică super rapidă care te va ajuta în experienţa cu frica ta.

Am trăit în frică, m-am documentat şi am învăţat extrem de mult, mi-am dedicat ani din viaţa testând tehnici şi trucuri mentale şi chiar am dobândit o pasiune pentru modul în care acţionează frica.

Mi-am propus să-i ajut cu tot ceea ce ştiu şi am experimentat pe oamenii care se confruntă cu frici, atacuri de panică şi anxietate şi să readuc speranţa, lumina şi încrederea în viaţa lor.

Prin materialul pe care îl ofer aici, în mod gratuit, îţi ofer o tehnică simplă şi rapidă prin care poţi reduce sau chiar elimina atacurile de panică şi anxietatea.

În PDF-ul pe care ţi-l ofer ai metoda care m-a ajutat pe mine să mă eliberez de atacuri de panică, să elimin anxietatea şi să învăţ să mă bucur cu adevărat de viaţă.

Este ceea ce m-a transformat pe mine de la omul care nu putea să treacă strada (nici măcar cea din faţa blocului) din cauza atacurilor de panică, la omul care se bucura zilnic de o viaţă liberă şi fericită.

Toate lucrurile pe care ţi le doreşti şi ştii în adâncul sufletului tău că le meriţi se afla dincolo de fricile tale.

Lasă-mă să te scutesc de munca titanică pe care eu am depus-o şi să fac pentru tine ceea ce am făcut pentru mine pentru a mă vindeca.

Introdu adresa de e-mail şi fă primul pas pentru eliberarea fricilor care te limitează în acest moment!

Lasă-ţi adresa de e-mail si primeşti imediat materialul

.

Ai prieteni care vor să scape de frică pe gratis? Recomandă-le acest material.