Regăsirea încrederii în sine

Te simţi singur, lipsit de încredere în tine şi ai pierdut prea multe din lipsă de curaj, dar vrei să îţi creşti o încredere solidă în forţele proprii?

Te-ai simţit de prea multe ori blocat de ceilalţi şi vrei să înveţi cum să eviţi suferinţa când eşti umilit şi criticat de cei din jur şi să treci cu bine peste fiecare obstacol?

Îţi propun o formulă simplă prin care să fii stăpân pe tine în orice situaţie, să nu îţi mai pese de ceilalţi şi să începi să obţii rezultate palpabile.

Povestea cărţii

 

Toată viaţa mea a fost dominată de teamă.

Primele mele amintiri sunt legate de frică pe care am trăit-o când urma să fiu operat, la doar 3 ani şi jumătate. După ce am trecut cu bine, m-am confruntat din nou cu frica.

Îmi era frică de părinţi, de copiii mai mari din cartier, de oamenii din jur şi stăteam retras alături de un prieten sau doi. În adolescenţă îmi era teamă de colegi, de profesori şi, în general, de orice om cu care interacţionam şi asta m-a făcut din nou să fiu mai retras şi să îmi dezvolt o fobie socială extrem de puternică.

Toate astea mi-au distrus încrederea în mine…

Pe la 19 ani, ca şi cum nu era suficient tot ce am îndurat până atunci, am dezvoltat şi o frică foarte puternică de spaţii deschise şi atacurile de panică mă ţineau captiv în casă, iar viaţa mea devenise un calvar.

Stăteam şi plângeam în fiecare zi şi aş fi dat orice să am şi eu încredere în mine ca să mă pot bucura de viaţă, la fel ca toţi ceilalţi. 


Eram judecat, criticat şi neînţeles de cei din jur şi deşi îmi doream atât de mult să fiu în mijlocul oamenilor, să mă bucur că orice adolescent de acea perioadă frumoasă, eu îmi trăiam viaţa stăpânit de frică.

Îmi ascundeam durerea şi sufeream în tăcere pentru că îmi era teamă să spun cu ce mă confrunt. Îmi era teamă să nu fiu judecat şi respins de ceilalţi pentru că ani la rând păţisem asta. 

Orice decizie luăm, mă gândeam mai întâi dacă va fi acceptată de oameni şi devenisem doar o umbră a celorlalţi.

Simţeam cum mor pe dinăuntru în fiecare zi şi aveam o viaţă oribilă.

Trebuia să schimb ceva în viaţa mea şi după ce am epuizat toate şansele ca anumite persoane din exterior să mă ajute m-am reîntors la mine, mi-am zis că sunt singurul care mă pot scoate din această situaţie şi îmi pot schimba viaţa.

Nu ştiam cum, dar simţeam că este posibil şi acest gând m-a făcut să merg înainte! 

Ştiam că dacă nu am să fac nimic să ies din starea asta, voi rămâne toată viaţa captiv în casă, voi pierde controlul asupra vieţii şi alţii vor decide în continuare soarta vieţii mele, iar eu nu îmi doream asta…

Dacă nu decizi să te eliberezi din mâinile celorlalţi, vei ajunge să fii condus în totalitate de ei, aşa că un sclav…

Am citit tot ce am prins în mână în materie de cărţi care te învaţă cum să-ţi creşti încrederea în tine pentru că asta îmi doream să am încrederea că voi reuşi să fac ceea ce mi-am propus, însă ce am observat a fost faptul că majoritatea cărţilor oferă doar soluţii de suprafaţă, te învaţă ce să faci la un nivel superficial. Am citit şi eu multe cărţi de genul ăsta şi mi-a adus încă o frustrare în plus.

Nu îmi voi găsi liniştea până când nu voi găsi o soluţie…

Pentru că visul meu a fost, este şi va fi să mă ocup de dezvoltare personală că să pot să ajut oamenii, trebuia să găsesc o soluţie la această problemă care mi-a mâncat ani frumoşi din viaţă, să înţeleg care sunt temerile omului care nu are încredere în el şi să îl ajut să-şi dezvolte din interior încrederea, să aibă curajul să meargă dincolo de frică pentru a regăsi persoană puternică din interiorul lui şi pentru a-şi elibera viaţa din mâinile celorlalţi.

Aşa s-a născut cartea „Regăsirea Încrederii În Sine” prin care îţi demonstrez că oricât de mult ai căuta în afara ta pentru a îţi creşte încrederea în tine, soluţia va fi mereu în interior

A fost mereu acolo însă tu ai fost prea ocupat să-i asculţi pe cei care îţi spuneau că ai nevoie să faci sau să cauţi ceva în exteriorul tău.
Ai fost prea ocupat să te laşi influenţat de dorinţele celorlalţi, să faci altora pe plac în timp ce ai uitat de tine, de viaţa ta şi de ce anume îţi doreşti.

Regăsirea Încrederii În Sine” este una din puţinele carte care te învaţă să descoperi resursele interioare care te ajută să creşti şi să menţii la cote înalte o puternică încredere în forţele proprii pentru a elimina frică de părerea şi influenţa celorlalţi şi a te elibera din mâinile lor.

Nu credeam că o să vină ziua în care voi putea să mă bucur şi să fiu recunoscător pentru tot ceea s-a întâmplat în trecutul meu, pentru ceea ce eu am numit „calvarul vieţii mele” şi totuşi s-a întâmplat şi acum sunt un alt om, un om fericit care se bucură de viaţă aşa cum este ea.

Sunt un om liber şi fericit ce poate să împărtăşească experienţa lui celor care au nevoie de această eliberare şi vor să obţină mai multă încredere în sine, pentru a-şi urma visurile şi dorinţele fără teamă de a fi judecat, criticat sau respins de cei din jur.

Te aştept alături de mine să identifici care sunt demonii care ţi-au distrus încrederea în sine şi să regăseşti persoană puternică din interiorul tău.

Despre autor

Numele meu este Florin Iacob, sunt consilier dezvoltare personală, autor şi blogger. Am scris 3 cărţi motivaţionale, am lucrat în consultanta 1 la 1 cu oamenii şi am lansat un curs online.

Sunt fondatorul comunităţii „Depăşeşte Limitele” cu peste 51.000 de aprecieri şi autorul blogului „Depăşeşte Limitele” cu peste 13.000 de abonaţi activi şi articole distribuite de mii de persoane, două din ele cu peste 50.000 de distribuiri.

Ajut în fiecare zi oamenii să găsească răspuns la cele mai întâlnite probleme dintr-o arie extinsă de domenii. Cred că fiecare om are în interiorul lui soluţiile la problemele prin care trece şi prin întrebări potrivite acestea vor ieşi la lumină.

Sunt aici să îţi arăt ca şi cele mai complicate lucruri, sunt în realitate simple!

Cu ce te ajută cartea

Redobândeşti putere

Vei învăţa cum să foloseşti toată energia şi resursele de care dispui pentru a redobândi puterea interioară şi încrederea în sine.

Afli metoda simplă

O să ai în arsenalul tău cea mai bună metodă pe care o ştiu pentru a-ţi creşte încrederea în sine şi a o păstra

Trăieşti o viaţă autentică

Înveţi cum să trăieşti o viaţă autentică, având stilul tău şi respectând doar regulile impuse de tine, fără să îţi pese de alţii

Înveţi să te accepţi

Vei afla care sunt paşii pentru a putea să te accepţi, să te vindeci şi să treci la următorul nivel în viaţa ta

Creşti

O să descoperi un secret despre stimă şi imaginea de sine pe care fiecare om de succes îl foloseşte şi prin care obţine rezultate

Consolidezi încrederea

Vei afla cea mai bună metodă prin care să menţii încrederea la cote înalte, chiar dacă apar provocări apăsatoare în viaţa ta

Acţionezi

Inveţi cum să treci de la un spectator neputincios la actor desăvârşit care joacă rolul principal în cel mai important film: viaţa sa

Îţi restartezi mintea

O să înveţi cum să-ţi programezi mintea astfel încât să te priveşti cu alţi ochi şi să devii rapid cel mai bun prieten al tău

Redobândeşti respectul

Înveţi care sunt cei mai mici paşi pe care îi poţi face începând de astăzi pentru a redobândi admiraţia şi respectul faţă de tine

Depăşeşti blocaje

Vei afla cum să foloseşti încrederea pe care o redescoperi pentru a depăşi cel mai mare blocaj cu care te confrunţi în viaţa ta

Realizezi obiective

Vei afla o tehnică simplă prin care să îţi propui şi să realizezi obiective importante care să-ţi amplifice şi mai mult încrederea de sine

Devii independent emoţional

Înveţi rapid cum să fii independent, fizic, emoţional şi cum să scapi temă de a fi judecat de ceilalţi

Descoperi demonii

O să identifici care sunt demonii care s-au ocupat de distrugerea încrederii tale în forţele proprii şi cum să îi eviţi pe viitor.

Afli secrete

Vei afla ce ştiu oamenii bogaţi despre încredere în sine şi cum o folosesc pentru a atrage mai multă abundenţă în viaţa lor

Ai revelaţii

Descoperi povestea copilului care caută încrederea şi fericirea în exterior şi vei trăi toate revelaţiile pe care acesta le are.

Descoperi demonii

O să identifici care sunt demonii care s-au ocupat de distrugerea încrederii tale în forţele proprii şi cum să îi eviţi pe viitor.

Ce pierzi dacă nu comanzi cartea​

Nu vei ştii cum să te eliberezi de sub stăpânirea fricii şi să regăseşti bucuria de a trăi tot ce îţi oferă viaţa

Nu vei afla cum să-ţi recapeţi puterea interioară pe care ai predat-o celor care acum îţi controlează viaţă şi vei rămâne în continuare dominat de ei

Nu vei ştii care sunt resursele de care ai nevoie în acest moment pentru a valorifica încrederea care se afla deja în tine

Nu vei afla care sunt acele obiective care îţi amplifică şi mai mult încrederea în forţele tale şi secretul care te ajută să reuşeşti ce îţi propui

Nu vei ştii o metodă extrem de simplă, dar sigură prin care să menţii încrederea la cote înalte pentru mult timp, chiar şi atunci când dai de greu

Nu vei afla cum folosesc oamenii bogaţi încrederea de sine pentru a atrage mai multă abundenţă în viaţa lor

Foloseşte cea mai simplă formulă ca să-ţi construieşti încrederea în sine

Tehnici rapide - Fără poveşti şi abureli

Ce spun cei care au citit cartea​

Apasă aici

şi citeşte un fragment din carte

Plată

Plata se poate face online, cu card bancar prin serviciul PayLike, transfer bancar sau ramburs la livrare. Poţi alege să plăteşti în avans sau în momentul în care ridici coletul.

Livrare

Curier rapid – Cost 29 lei (livrare la adresa în 24-48 de ore) Poşta Română – Cost 15 lei (ridicare de la oficiul poştal în 2-4 zile lucrătoare)

Garanţie 100%

Primeşti banii înapoi, fara nicio intrebare, in termen de 30 de zile, dacă nu eşti mulţumit. În plus, rămâi şi cu bonusurile primite. Îndrăznesc să fac această garanţie pentru că am încredere în ceea ce ofer.

Ce primeşti la pachetul complet

Înveţi printr-o poveste emoţionantă că un eveniment pe care îl poţi considera accident ascunde cea mai puternică lecţie pentru evoluţia ta.

Descoperi că lucrurile nu sunt aşa grele precum par atunci când aplici o reţetă care funcţionează şi pe care o poţi aplica în situaţiile neprevăzute care apar în viaţa ta

Ai la îndemână un plan concret, simplu şi uşor de aplicat, în 4 paşi prin care te poţi reinventa ori de câte ori viaţa o impune.

Te ajută să conştientizezi că poţi să te diferenţiezi de alţii folosind puterea interioară pe care mult o ţin amorţită

Vei descoperi cine eşti tu, acea unicitate care te va face ajuta să faci un pas în faţă şi să păstrezi lângă tine doar acei oameni care îţi amplifică puterea.

Vei învăţa cum să îţi construieşti o viaţă în care tu să îţi impui propriile reguli spărgând astfel convingeri ale societăţii în a căror vrajă stau majoritatea.

Am selectat 20 ritualuri pe care eu le folosesc de mai mult timp şi care mă ajută de fiecare dată să obţin tot ce îmi propun

Te provoc şi pe tine pentru o perioadă de 20 de zile în care să aplici ritualurile din acest material şi doar să observi felul şi rapiditatea cu care viaţa ta începe să ia o nouă întorsătură.

Învaţă cum să obţii o viaţă mai armonioasă, mai productivă şi mai mult timp pe care să îl petreci cu cei dragi.

Alege pachetul potrivit

*La pachetul electronic ai livrare instantă oriunde în lume

Doar cartea

49 lei
 • Regăsirea încrederii în sine - Carte tipărită
 • + taxa transport

Pachet complet

79 Lei
 • Regăsirea încrederii în sine - Carte tipărită​
 • Te provoc pentru 20 de zile de creştere şi învăţare - Carte electronică (format pdf)
 • 9 obiceiuri zilnice pentru a privi viaţa cu încredere - Carte electronică (format pdf)
 • 7 atitudini pentru a evada rapid dintre cei prinşi în mediocritatea vieţii - Carte electronică (format pdf)
 • 4 paşi pentru a transforma radical cel mai dureros aspect din viaţa ta - Carte electronică (format pdf)
 • + taxa transport

Pachet electronic

59 Lei
 • Regăsirea încrederii în sine - Carte electronică​
 • Te provoc pentru 20 de zile de creştere şi învăţare - Carte electronică (format pdf)
 • 9 obiceiuri zilnice pentru a privi viaţa cu încredere - Carte electronică (format pdf)
 • 7 atitudini pentru a evada rapid dintre cei prinşi în mediocritatea vieţii - Carte electronică (format pdf)
 • 4 paşi pentru a transforma radical cel mai dureros aspect din viaţa ta - Carte electronică (format pdf)
Recomandat

Dacă te pot ajuta cu detalii suplimentare sau vrei să comanzi telefonic, sună la numărul  0731.433.495.

E-mail: contact@depasestelimitele.com

Eu sau colega mea suntem gata să te ajutăm.